onsdag 12 mars 2008

Resultat från förra helgen

Här kommer en snabb uppdatering över förra helgens bravader.

På lördagen var vi alltså på shelttispecialutställning till Aitoo, nära Tammerfors. Jag hade ingen av mina hundar anmälda, men var med som handler åt en annans hund. Vi placerade oss 4:e i unghundsklassen där det var åtta deltagare. Sammanlagt var det 107 shelttin anmälda till utställningen. Vi deltog också i uppfödarklassen, som vi vann!:) Det blev en lång dag eftersom vi startade kl. 05 och var hemma igen kl.19.

På söndagen var jag med Helga på match-show. Efter vinterns långa uppehåll med match-shower så tycktes alla vara på match-show i helgen. Sammanlagt 38 valpar anmälda. Helga stod riktigt bra, men springadet får vi dock öva på. Det blev en massa hopp och skutt och glada skall... Men roligt hade vi i alla fall. Endast fyra hundar placerade sig och vi var det sista paret som åkte ut ur ringen. Så vi kom på femte plats då kan man väl säga.

Planerna för sommarens och höstens utställningssäsong är i full gång. Det ser ut att bli en hel del. Men det är ju bara kul!:)

Uppdateringarna kommer troligen att komma rätt sällan nu, har fullt upp med praktiken och en massa inlämningsuppgifter. Ha det bra!:)

Inga kommentarer: