lördag 11 oktober 2008

Snabb uppdatering

Oj, vad länge sedan jag har skrivit här. Tiden bara rusar iväg och som vanligt är det fullt upp. Det är väl två veckor sedan vi kom hem från Tunisien nu, så nu lever vi på minnen. En riktigt härlig resa hade vi med mycket sol och bad. De flesta dagar låg vi 5-6 timmar på stranden...:) Har redan börjat spara pengar till nästa resa.;)
Men nog var det ju skönt att komma hem igen också. Hundarna hade haft det bra medan vi var borta. Helga hade dock ställt till lite oordning i flocken hos dem hon bodde hos, och den första veckan hemma försökte hon sig på att kommendera Pico och Muru ganska rejält också. Det börjar nog ha rett upp sig nu. Ordningen återställd.
Jag har börjat nytt jobb och hunnit jobba redan två veckor. Helt annorlunda än att jobba på avdelning, mycket pappersarbete och sittande framför datorn. Nå, man vänjer väl sig. Det känns nog bättre nu än vad det gjorde efter första veckan.
Och så den obligatoriska rapporten från hundfronten. Murus haltande tycks inte bli bättre, vi hamnar nog att kontakta veterinär igen....:( Pico blev pappa för 10 gången i onsdags! Har ännu inte sett de små underverken, det blir nästa helg. Med Helga ligger vi i hårdträning inför Seinäjokiutställningen som är om ett par veckor. Idag har vi varit till Vörå på utställningsträning i regnet och imorgon ska vi på match-show. Också förra helgen var vi på match-show, då på Kaserntorget i Vasa. Rött band fick vi, men ingen placering. Det gör ingenting för det är bara för träningens skull som vi deltar. Hon sprang i alla fall helt hyfsat då, så vi är nöjda.
Agilityträningen har vi inte hunnit så mycket med de närmaste veckorna, men på måndag ska vi väl ta oss till planen igen. Lydnadsträningen som vi gått på har varit jätte bra och vi har fått många bra tips och råd. Det var dock sista träningen i tidags, så nu får vi träna på egen hand igen. Det kan dock hända att vi fortsätter träna med samma grupp ännu i vinter om vi får hallplats någonstans.
Full rulle här som vanligt. Nu måste jag väl gå och fixa lite mat. Funderar på klyftpotatis och biff.:) Ha det bra!

2 kommentarer:

Nina sa...

Syns imorgon då, hoppas på att Turbo kan bete sig lite denna gång ;)

Maccabee Divine Melody sa...

Välkommna hem,
Men hur gick det i dag då?
Väldans nyfickna som vanligt,
Vi har ingen utställning förren den 1 Nov,
Kramisar
Martina och Bell