lördag 18 oktober 2008

Hur ska det gå?

Hjälp, usch och fy! Plötsligt inser jag att endast en vecka återstår till utställningen i Seinäjoki. Hur ska det gå? Det är med skräckblandad förtjusning jag tänker på det. Match-showen förra helgen var rena katastrofen. Vi har tränat, tränat, övat och sprungit i massor, men så fort damen sätter sin fot i ringen är all träning som bortblåst och hon lyssnar inte ett dugg på mig. Hon springer åtminstone tre steg framför mig, snurrar runt, hoppar och skuttar, drar i kopplet och ibland börjar hon skälla också.... suck.

Jag har verkligen inga förväntningar på Seinäjoki utställningen. Hela 37 bordercollien anmälda. Ska bli kul att se vilka som är där och hur det går för dem. Sen hoppas jag att alla svänger ryggen till eller blundar medan vi är inne i ringen. Dessutom har hon tappat all sin päls också, så hon är definitivt inte i utställningsform. Nåja, med Suzie (min förra bordercollie) kämpade jag med uppförandet i ringen de 5 första åren. Slutligen lärde hon sig också och fick sina tre certifikat. Så, inte ger jag upp med Helga heller. Det känns bara så hopplöst ibland....

Nu blir det en snabb sväng i duschen, vi är nämligen bjudna på förlovningsfest ikväll.:) Nästa uppdatering blir troligen efter katastrofen i Seinäjoki nästa lördag... Ha det så bra tills dess!

3 kommentarer:

Nina sa...

Lycka till!

Leena sa...

Me tullaan Noddyn kanssa myös seinäjoelle näyttelemään. Vi ses!

Anonym sa...

Här är vi också beredda på en katastrof på söndag, så du är inte ensam.
Fy, vad jag ångrar att jag inte anmälde Ludde istället. Ska inte förvåna mig om det är en domare som gillar stora hundar.