lördag 19 april 2008

Träning, träning och planering

Här är det full rulle! Våren är full utav träning med hundarna. På måndagskvällar drar jag själv en vardagslydnadskurs, på tisdagar är jag med Helga på en kontakt- och motivationsträning som kommer att ligga som grund för agilityn sen och på torsdagar är det Picos och Murus agilityträning, fast dit brukar Helga också få följa med. Jag hinner alltid träna lite smått med henne mellanvarven medan jag väntar på min tur med Pico eller Muru. Sen är helgerna fyllda med skojigt program också naturligtvis.

Förra helgen var jag på match-show med Helga. Vi fick rött band, men placerade oss inte. Hon uppförde sig i alla fall riktigt bra, så jag är nöjd ändå. Den här helgen ska vi också på match-show... Det gäller att öva så mycket det bara går nu, för jag har nämligen anmält henne till en valputställning i Hollola helgen efter första maj. Då ska vi åka ner och hälsa på uppfödaren igen några dagar.:)

Mellan varven försöker jag hinna med lite skoluppgifter (som jag verkligen inte orkar lägga riktigt mycket tid och energi på...), och så har jag en vecka praktik kvar också. Sista veckan, för alltid!!:)

Trädgården ligger också under hård planering. Någonting måste göras, men vad vet jag inte ännu. Åtminstone rev vi ner staketet mellan oss och grannen här om kvällen, så nu ska det bli nytt staket åtminstone. Bakgården ska få staket runt om, så att jag tryggt kan släppa ut hundarna utan att de rymmer... Så ska vi väl fixa något slags staket på framsidan också. Blomrabatterna ska förnyas och omplaceras. Så det finns nog minsann att göra! Inomhus finns också en hel del projekt på listan, men det får vi väl spara till mer mot hösten. Nu är det trädgården som gäller! Idag ska vi fara till trädgårdsmässan i Botniahallen för att (förhoppningsvis) få lite inspiration! Martin Timell lär ju ska vara på plats, så vi får väl ta och fråga honom vad vi ska göra med vår lilla gård.;)

Ha en riktigt skön vår allesammans! Uppdateringarna här kan bli ganska sporadiska då det finns så mycket att syssla på med.

2 kommentarer:

terez sa...

hej=) fick ni nå ideer på trädgårds mässan?
tänkt bara påminna om hede hårgrejen om du vila ha e fixa till avslutningen, he kommer in fullt med bokningar nämligen redan så att du sku gärna kuna funder ut när du isåfall sku vila kom **( om du vill ha e fixa vill sei)..ok?
ni har fullt opp me träningar; )
kom uvi ti oss na tå du je hitåt så får du trän me oss å; ) skoja bare ...

Antonia sa...

Men äsch då, de va ju typiskt att du har träning då jag har ledig kväll och jag har träning då du har ledig kväll...! Vi måste nog försöka ta en promenad tillsammans någon dag ändå! :)