söndag 5 april 2009

Bilbyte

Jag har redan en längre tid drömt om att byta bil, men det har inte blivit av. Förra helgen hade dock T lyckats leta upp en sådan bil som jag hade tänkt mig och då blev det att börja fundera på allvar. Bilen fanns på en bilaffär över 400 km härifrån. Frågan var bara om det verkligen skulle lönas att åka så långt för en bil. Efter ett par timmar funderande hit och dit och diverse samtal till bilförsäljaren bestämde vi oss ändå för att åka.


Det blev en tung dag... Riktigt dåligt före att köra i, det snöade, regnade och blåste. Vägen var stundtals hal och full med snösörja. Väl framme fick vi dock konstatera att bilen var i det skick bilförsäljaren hade lovat och det blev affär. Sen var det bara att köra den långa vägen hem igen. Dock i en ny bil!:) (Begagnad alltså, men ny för mig...)


Numera ser ni oss på vägarna i denna:
(FOTON: PP-auto, Lohja)

Alldeles perfekt för mig och hundarna. Verkligen skönt att äntligen ha en farmare! Nu ska det bara byggas burar i bagageutrymmet så att vi alla åker tryggt och säkert.

2 kommentarer:

Vi & Vår Vardag sa...

Han e så fin nybilin din:)

Nina & Turbo sa...

Ja visst är det märkligt att karar kan far hur långt som helst för en bil, hämtade hem en från Raisio vi också för nåt år sen. Men snart ska de bytas ut mot en sprillans ny farmare, bara vi vinner på lotto ;)